SIGN IN:
NOR Valg av språk › søk › Dykker vertifisering

Uansett om du ønsker å fortsette din utdannelse, starte en ny karriere eller å få et nytt fantastisk bidrag til ditt liv av å arbeide deltid som en dykkeleder, er en veldig belønnende erfaring!

  

Husker du hvordan det føltes første gang du var under vann?

 

Gjenopplev den fantastiske tiden med andre, del deres erfaring og på samme tid, tjen noen ekstra penger!

Bli en SSI Instruktør!

Kurs til barn • Snorkling • Open Water Diving • Scuba Skills Updates • Fortsatt utdanning

Bli en instruktør er en karriere for deg som du virkelig kan nyte. Hvis du ser etter en karriere innenfor dykking, vil det å bli en profesjonell SSI Dykker, det beste valget du kan gjøre. SSI er den eneste organisasjonen, som ikke bare lærer deg å undervise andre i hvordan å dykke, men også lærer deg hva du trenger for å bli en nøkkelpartner i industrien.

Vi støtter deg med en database for jobbsøking, det prisbelønnete SSI Education System, med 40 år i industrien, og med flere tjenester enn vi klarer å liste opp. SSI består av over 2400 Dykkesentere og ressorter i mer enn 110 land og med utdannelse materiale på mer enn 25 språk, er SSI en stor kraft i dykkeindustrien og foretningsstøtte!

Du kan gjøre en forskjell. Ved å dykke profesjonelt, kan du hjelpe dykkeindustrien å vokse og trives. Hver person som du utdanner er en potensiell langtidskunde for deg, og for dykkeindustrien i sin helhet. Ved å lære SSI sine avanserte læringsteknikker, “Comfort through Repetition” og “Diver Diamond Methodology,” vil du ha hva som det kreves for utvikle engasjerte, livslange dykkere.

ERROR: Couldn't load Includefile: snip/includes/rotator_diveleader.inc.php

 

Hvorfor vente? Meld deg på ditt Dive Leaderkurs på et SSI Instruktør Dykkesenter i dag!

 

 

 

Work for retailers, resorts, or live-aboards around the world!